En bra verktygsbänk gör jobbet lättare och mer effektivt i ditt garage. Med en bra och tålig arbetsytan ovanpå bänken och rymlig förvaring för dina verktyg under i lådor eller skåp. Bygg ihop din verktygsbänk till att pass just dig. Vi har också magnetiska etiketthållare för att märka upp lådor så att du hittar dina verktyg snabbt. 

Se vårt utbud här
3 950kr ( 3 160kr ex. moms )

Skickas inom 3-5 dagar

4 650kr ( 3 720kr ex. moms )

Skickas inom 3-5 dagar

4 975kr ( 3 980kr ex. moms )

Åter: 25:e Juli

4 990kr ( 3 992kr ex. moms )

Endast 5 kvar i lager

Robust verktygsbänk för garage

En verktygsbänk till garage ska vara stark och stabil, så att du kan utföra lätta såväl som tunga arbeten i ditt garage. Vårt mål är att du ska få en så effektiv och bra arbetsyta som möjligt – oavsett om du är hobbyentustiast eller proffssnickare. För att du ska kunna utföra tunga arbeten i din verkstad har vi därför tagit fram bänkskivor som tål riktigt tuffa tag. Våra verktygsbänkar för garage består av slitstarka bänkskivor i rostfritt stål, som du smidigt förankrar i våra plåtskåp, tillverkade i helsvetsat stål. Det går då utmärkt att montera ett skruvstycke / skruvstäd i den och få en stabil bänk.

Vi är stolta över att kunna erbjuda dig verkstadsbänkar av hög kvalitet som gör alla typer av jobb i garaget lite enklare. Vi tar regelbundet fram och utvecklar nya produkter, som du finner i vår webshop.

Få din verktygsbänk hemlevererad

En verktygsbänk för verkstad kan vara tung och otymplig att frakta hem själv. Därför rekommenderar vi dig att köpa din verkstadsbänk med hemleverans från vår webbshop! När du väljer att få din bänken levererad från oss så fraktar vi hem den direkt till din dörr. Våra leveranser är snabba och prisvärda, för att du ska kunna komma igång med ditt projekt så fort som möjligt.

Optimera ytan i verkstaden med en smart lösning

När du ska jobba i din verkstad behöver du en riktigt stabil verktygsbänk som tål alla typer av arbeten – oavsett om du ska slipa, reparera eller snicka något. Med en rymlig och tålig yta blir arbetet både enklare och roligare, vilket gör att du på ett effektivt sätt kan utföra dina projekt.

Vi finns här om du har några funderingar

Ibland kan det vara svårt att veta vilka produkter som lämpar sig bäst för just ditt garage. Om du är osäker på vilken verktygsbänk som passar dig bäst är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi är experter på allt som har med garage och verkstäder att göra och hjälper dig gärna att hitta den mest praktiska och prisvärda lösningen för just dig.